Miben tudunk segíteni?

Utazásszervezés felsőfokon

Elképzelései és kívánságai alapján a komplett utazását megszervezzük a fakultatív kirándulásokkal együtt. Nekünk a Ön elégedettsége legfontosabb. Amennyiben bővebb információt szeretne valamely akciós ajánlatunkról, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ha egyéb időpontban szeretne utazni, akkor a foglalási adatok kitöltése alapján elkészítjük az Ön egyéni ajánlatát.

Álomesküvő Dominikán

Hivatalos és szimbolikus esküvők, születésnapok, házassági évfordulók. Egyedi igényeinek megfelelően megszervezzük és profi módon lebonyolítjuk a nagy eseményt. Bízza ránk a torta, a virág és a díszítéssel való bajlódást, hogy igazán gondtalanul, végre a szeretteivel és az ünneplés örömeivel törődhessen.

Csoportos üzleti utak

Megszervezzük cégek, társaságok vagy nagyobb baráti csoportok utazását, a repülőjegyfoglalástól kezdve a szállodaválasztásig és -foglalásig, valamint a fakultatív programokat is lebonyolítjuk az igényekhez igazítva.
Utazási irodák csoportjainak is vállaljuk a transzferek és kirándulások teljeskörű szervezését és lebonyolítását.

Egy tökéletes csapat. Tökéletes idegenvezetés. Tökéletes programok. Gyönyörű környezet. Adrenalin felsőfokon. Mindent nagyon szépen köszönünk. Felejthetetlen élmény volt.

B. Tamás és Bea

Minden nagyon szuper volt! Segítőkész csapat, bármikor bármilyen kérdéssel problémával kapcsolatban segítettek! Szuper és gyönyörű kiránduláson voltunk velük! 3 gyermekünkkel voltunk Dominikán és őket külön figyelembe véve, az ő igényeiket is kielégítve szerveztek meg mindent, ami nálam még egy extra nagy piros pontot érdemel. Köszönünk mindent, remélem még találkozunk!

Kné Krisztina

A Coco-Bongoban elvesztünk és csak a véletlen folytán találkoztunk Krisztiánnal, aki segített nekünk mindenben. A buli után pedig további fantasztikus helyekere vitt el bennünket egy társasággal. Szuper élmény volt. Remélem visszajutok hamarosan. Bátran keressétek őket!

F. Péter

Lépjen velünk kapcsolatba!

Foglalással és utazással kapcsolatos kérdések:

Csak Telefon: +36 70 606 59 05

E-mail címünk:

dominikamindenkinek@gmail.com

Fakultatív programok foglalása:

Facebook oldalunkon: Dominika Mindenkinek

Email: foglalas.dominika@gmail.com

Viber:+3630-757-757-6

Kérdése van? Írja meg nekünk!

Kövessen minket!